Jannah

År 2026 upptäcks en planet i ett främmande solsystem, fullt beboelig. Planeten döps till Jannah – paradiset, och modiga nybyggare börjar kolonisera planeten. 80 år senare har Jannahs första stad blivit ett mål för rika emigranter från Jorden som vill börja ett nytt liv på en värld som, till skillnad från Jorden, har en framtid full av möjligheter.

Ett litet sällskap färdas genom rymdens svindlande och farofyllda djup i stjärnskeppet SS Charlotte på väg mot den nya världen.

Serieromanen Jannah 1 – Sista året på Jorden av Johan Jergner-Ekervik och Frida Ulvegren gavs ut 2016 av Kartago förlag. Nu fortsätter äntligen resan med Jannah 2 – Mellan två världar, utgiven av Ades Media. En tredje och avslutande del är under produktion.

Du kan förhandsboka Jannah 2 och får då även ett tack i boken!

Du får ett tack i boken Jannah del 2 om du senast 31/10 2020 beställer:
Jannah del 2 för 160 kr + porto
eller
Jannah del 1 + 2 för 320 kr + porto
(OBS, gäller så långt lagret räcker av del 1. Om den tar slut så omvandlas din beställning till Jannah del 2 för 160kr + porto. Beställningarna hanteras i den ordning de kommer in)

Beställ genom att skicka ett mail till info@adesmedia.se med namn och postadress. Du kan välja att avstå att få ditt namn i boken, eller att någon annan än den som beställer hamnar på tacklistan.
Boken levereras med en faktura som har 10 dagars betaltid. Beställare får uppdateringar via mail.

Vi siktar på att boken ska ges ut 2020 och finnas i din hand under december, men vi reserverar oss för händelser utanför vår kontroll som kan försena utgivningen.

Missade du Jannah del 1? Oroa dig inte, även om du skulle gå miste om de sista exemplaren av del 1 som finns att tillgå i detta erbjudande, så kommer du att kunna hänga med i handlingen av del 2. Boken inleds med en resumé som sätter in dig i handlingen. Delar av resumén kan du läsa här nedanför (viss spoiler-varning):

En serie dåliga och olyckliga beslut har lett till att utvandring är det enda alternativet för Harry och Kristian, ett par från landsbygden i närheten av Jönköping.

Tillsammans med Harrys bror Isaac, hans vapendragare Yorik och kusinerna Jonna och Pil samt vännerna Erik, Andreas och Brittlouise har de skaffat sig varsin biljett till Jannah.

Finansiär för resan är Lo, den rika arvingen till företaget Dentcorp, som även själv har beslutat sig för att ta steget ut i det okända och anslutit till sällskapet.

Med ombord på stjärnskeppet SS Charlotte finns även syskonen Borild och Morild som är forskare och ska möta sin tredje syster som redan bott på Jannah en tid.

Just när skeppets passagerare sövts ner inför färden genom Genvägen, ett av vetenskapen skapat maskhål från vårt solsystem till Jannahs, kapas SS Charlotte av en grupp rymdpirater, däribland Xie, på ett plundringsuppdrag.

Så tveka inte, maila in din förbokning redan nu till info@adesmedia.se så bidrar du till att hjälpa detta projekt på traven!

Läs mer om Jannah:

Sveriges Radio: ”Utvandrarna” har fått sci fi-skrud i ny svensk serieroman

Som en modern fortsättning på Martinsons Aniara

2021 Internet.se - Domäner, webhotell och hemsidor till företag