Prenumeration

PRENUMERATIONSERBJUDANDE!

Maila till info(a)adesmedia.se för att beställa!

I slutet av oktober (lagom till Halloween) släpps ett paket med seriealbum som är ett måste för dig som gillar skräck! FÖRHANDSBOKA NU via mail till info@adesmedia.se

DYLAN DOG: UR DJUPASTE MÖRKER
Manus av Dario Argento! Den legendariske skräckfilmsregissören Argento ger sig för första gången i kast med seriemediet och världens populäraste skräckserie; mardrömsdetektiven Dylan Dog. 132 sidor varav ca 30 sidor bonusmaterial om albumets tillkomst.
DYLAN DOG: SKRÄCKENS SVÄRTA
Mardrömsdetektiven Dylan Dog möter Francesco Dellamorte, känd från kultfilmen DELLAMORTE DELLAMORE av Michele Soavi. Detta seriealbum är skrivet av Tiziano Sclavi, skapare av Dylan Dog och författare av romanen Dellamorte Dellamore som filmen med samma namn bygger på. Dessutom släpptes den här serien FÖRST, före både romanen och filmen! 132 sidor!
DYLAN DOG: STJÄRNFALL
En epilog till mötet mellan Dylan Dog och Francesco Dellamorte, skrivet av Sclavi. Bonushäftet medföljer ENDAST till de som köper både UR DJUPASTE MÖRKER och SKRÄCKENS SVÄRTA. 20 sidor. BEGRÄNSAD UPPLAGA!
Förhandsboka senast 14/9 2019 så gäller följande:
  • Förhandsboka EN bok: 160 kr + frakt, ditt namn i bokens tacklista.
  • Förhandsboka BÅDA böckerna: 320 kr + frakt, du får ett bonushäfte på köpet och ditt namn i båda böckernas tacklista samt i bonushäftets tacklista.
  • Prenumerera: du får båda böckerna för 280 kr + frakt och bonushäftet på köpet, ditt namn i båda böckernas tacklista samt i bonushäftets tacklista. Prenumeration innebär att du förbinder dig att köpa minst ytterligare ett prenumerantpaket med Dylan Dog, se villkor nedan.
Om du bokar efter den 14/9 2019 så gäller samma priser, men inga garantier för att ditt namn kommer med i tacklistan.

OBS! Du kan även ge bort Dylan som gåvoprenumeration! Maila till info(a)adesmedia.se så löser vi det!

VILLKOR:

Om du inte har en seriebutik i närheten* och inte heller kan köpa av oss på mässor, så kan vi erbjuda en prenumerationsservice.

Du får varje ny Dylan Dog-utgåva hemskickad när den finns tryckt. Specialare som bonushäften, vykort och dylikt ingår alltid!

Eftersom sidantal och andra omständigheter kan variera så kan även priset variera, men det kommer att ligga på ca 110 kr för ett ”normalalbum” på 100 sidor i svartvitt.

Som prenumerant betalar du även för portokostnaden, men vi försöker hålla portokostnaden så låg som möjligt.

Utgivningstakten är sporadisk. Som liten utgivare så är varje ny utgåva ett stort projekt, men målsättningen är 2 till 4 Dylan-album per år, plus ev. 1 till 2 bonushäften. Genom att prenumerera ökar du chanserna till en snabbare utgivningstakt!

Prenumerationen är löpande och du förbinder dig att köpa minst två Dylan Dog-album (fullängdsalbum, ej bonushäften och dylikt). Därefter kan du närsomhelst säga upp din prenumeration. Om en bok skickats iväg med posten precis innan du skickar uppsägningen så betalar du denna men därefter avbryts prenumerationen.

Bokutskick aviseras till din mailadress och du hämtar ut boken på postens serviceställe. På så vis kan vi även spåra paketet om det skulle hamna fel. Du betalar när du tagit emot boken mot faktura med 10 dagars betalningstid.

Prenumerationer tecknas och sägs upp skriftligen via mail till info(a)adesmedia.se

Ange namn och adress i ditt mail.

Erbjudandet gäller för nya prenumeranter i Sverige – men vi tar även emot prenumeranter från andra länder. Skriv till ovanstående mailadress så kan vi ordna prenumerationer även utanför Sverige.

* Vi har inget intresse av att ta affärer från de seriebutiker som säljer Dylan Dog och rekommenderar alltid köp i fysisk butik i första hand. I de allra flesta fall är det dessutom mer ekonomiskt fördelaktigt för dig och kan gå snabbare att köpa boken direkt i butik jämfört med att prenumerera. Seriebutikerna får också hem alla bonushäften! Bonushäften kan man däremot inte få tag på via nätbutiker som t.ex. Adlibris. För lista över inköpsställen, klicka här.

2024 Internet.se - Domäner, webhotell och hemsidor till företag