Prenumeration

PRENUMERATIONSERBJUDANDE!

Se aktuellt prenumerationserbjudande här:

https://tictail.com/adesmedia/dylan-dog-prenumerantpaket

eller maila till info(a)adesmedia.se

OBS! Du kan även ge bort Dylan som gåvoprenumeration! Maila till info(a)adesmedia.se så löser vi det!

VILLKOR:

Om du inte har en seriebutik i närheten* och inte heller kan köpa av oss på mässor, så kan vi erbjuda en prenumerationsservice.

Du får varje ny Dylan Dog-utgåva hemskickad när den finns tryckt. Specialare som bonushäften, vykort och dylikt ingår alltid!

Eftersom sidantal och andra omständigheter kan variera så kan även priset variera, men det kommer att ligga på ca 110 kr för ett ”normalalbum” på 100 sidor i svartvitt.

Som prenumerant betalar du även för portokostnaden, men vi försöker hålla portokostnaden så låg som möjligt.

Utgivningstakten är sporadisk. Som liten utgivare så är varje ny utgåva ett stort projekt, men målsättningen är 2 till 4 Dylan-album per år, plus ev. 1 till 2 bonushäften. Genom att prenumerera ökar du chanserna till en snabbare utgivningstakt!

Prenumerationen är löpande och du förbinder dig att köpa minst två Dylan Dog-album (fullängdsalbum, ej bonushäften och dylikt). Därefter kan du närsomhelst säga upp din prenumeration. Om en bok skickats iväg med posten precis innan du skickar uppsägningen så betalar du denna men därefter avbryts prenumerationen. OBS! Eftersom ”HELLBORN” är ett extratjockt album på 240 sidor så är det okej att räkna detta som två album i detta fall. Man kan alltså anmäla sig som ny prenumerant för att prova på ”Hellborn” och därefter säga upp prenumerationen direkt.

Bokutskick aviseras till din mailadress och du hämtar ut boken på postens serviceställe. På så vis kan vi även spåra paketet om det skulle hamna fel. Du betalar när du tagit emot boken mot faktura med 10 dagars betalningstid.

Prenumerationer tecknas och sägs upp skriftligen via mail till info(a)adesmedia.se

Ange namn och adress i ditt mail.

Erbjudandet gäller för nya prenumeranter i Sverige – men vi tar även emot prenumeranter från andra länder. Skriv till ovanstående mailadress så kan vi ordna prenumerationer även utanför Sverige.

* Vi har inget intresse av att ta affärer från de seriebutiker som säljer Dylan Dog och rekommenderar alltid köp i fysisk butik i första hand. I de allra flesta fall är det dessutom mer ekonomiskt fördelaktigt för dig och kan gå snabbare att köpa boken direkt i butik jämfört med att prenumerera. Seriebutikerna får också hem alla bonushäften! Bonushäften kan man däremot inte få tag på via nätbutiker som t.ex. Adlibris. För lista över inköpsställen, klicka här.

2019 Internet.se - Domäner, webhotell och hemsidor till företag