augusti

6

DYLAN DOG: MATER MORBI – och så började det…

MaterMorbi_bonusomslagDYLAN DOG: MATER MORBI – och så började det…
ISBN 9789198112740
Manus: Roberto Recchioni • Teckningar och omslag: Massimo Carnevale • Efterord: Andreas Eriksson • Fanart: Kim W. AnderssonCharlotte WinrothTherese Malmgren och Aurora Walderhaug • Översättning: Andreas Eriksson

Mater Morbi är smärta och sjukdom personifierad. Hon är den enda som kan få människor att längta efter Döden, och den enda som Döden själv fruktar. Att vara älskad av Mater Morbi är att drabbas av ett evigt lidande, vilket mardrömsdetektiven Dylan Dog får erfara…

Albumet Mater Morbi blev en stor stor succé och fick väldigt mycket uppmärksamhet när det gavs ut i Italien. Framgångarna gjorde att den senare gavs ut i en utökad version, därifrån har denna sex sidor korta prolog i färg hämtats.

Häftet innehåller även fanart av svenska tecknare, hämtat från fullängdsalbumet Mater Morbi!

12 sidor färg + omslag, format 20 x 26 cm. Utgiven i september 2014.

Utgiven av med bidrag från Stiftelsen C. M. Lerici.

RSS Feed

« | »

2024 Internet.se - Domäner, webhotell och hemsidor till företag