februari

12

DYLAN DOG: AV VARGABLOD

DD_vargablod_small

DYLAN DOG: AV VARGABLOD
Manus: Pasquale Ruju • Teckningar: Angelo Stano • Omslag: Peter Bergting • Översättning: Andreas Eriksson

Av fullmånens sken
väcks de till liv.
De som lever om natten.
De som är
av vargablod…

16 sidor sv/v + omslag, format 20 × 26 cm. Utgiven i mars 2014.

”När jag tror mig ha räknat ut precis hur det ligger till blir jag först förvånad över klichéerna och sedan över att jag har blivit grundlurad. […] Det här äventyret har helt klart gett mig mersmak.” – Seriösa Serier 

”Albumet Av Vargablod är väldigt kort, så det gick otroligt snabbt att ta sig igenom. Men trots sina få sidor så var det riktigt bra! Jag trodde faktiskt inte att det skulle lyckas överraska mig men det hann med tvister jag verkligen inte var beredd på.  Som jag nämnt en gång förut är jag otroligt imponerad av personer som kan teckna bra, och i det här albumet finns vissa scener som verkligen knockar mig för att jag tycker de är så bra tecknade. Jag ska erkänna att en viss fördom jag haft mot seriealbum förut är att det skulle vara så tråkigt att läsa när det är svartvitt, men jag tar tillbaka det. Det går väldigt bra ändå! Och här i den här skräckberättelsen passar det faktiskt väldigt bra in.”Vargnatts bokhylla

”Trots sitt knappa omfång överraskar boken/häftet med oväntade vändningar och en läsvärd berättelse. Väldigt bra tecknat och karaktärer som jag gärna lär känna lite närmre. Absolut en serie jag kommer att kolla upp mer.”  (Betyg 4 av 5)  – Roger Bengtsson, Ung Tro

”Det kan tyckas märkligt att Ades Media ger ut Dylan Dog i sådan rasande takt. Men i själva verket är det ett genidrag. Dylan Dog-serierna kännetecknas nämligen av dess bredd. Vissa serier är gripande, andra roliga, andra läskiga. Att på relativt kort tid visa på bredden (och kvalitén, förlaget har hittills endast översatt välgjorda serier) är smart. Och beroendeframkallande. Jag går verkligen igång på detta och önskar genast läsa mer. […] Alla de fyra svensköversatta Dylan Dog-serierna är bra. Min personliga favorit är nog De sista ljuva åren. Men alla är som sagt välgjorda och underhållande. Rekommenderas varmt!” – Seriebibliotekarien

”But the piece de resistance, is the new cover, commissioned from Swedish artist extraordinaire Peter Bergting. It’s gorgeous and a hundred times better than the original cover, which is printed on the back of the publication. 
The new publisher Ades media keeps delivering publications which are real labours of love and it’s a joy to see the amount of energy that goes into the details of each issue. I’m really enjoying this chance to dive into the world of Dylan Dog, and I am already looking forward to the next volume.” (Betyg 3 av 5)Fredrik Strömberg, ordförande i Seriefrämjandet

”Detta är en mycket kort historia, men trots detta innehåller den alla de vändningar och hemligheter som utmärker Dylan Dog-serier.”Johannes Genberg, DAST Magazine

 

 

 

RSS Feed

« | »

2024 Internet.se - Domäner, webhotell och hemsidor till företag