mars

11

DYLAN DOG: DE LEVANDE DÖDA

DYLAN DOG: DE LEVANDE DÖDA
ISBN 978-91-88131-03-4
Manus: Tiziano Sclavi • Teckningar: Angelo Stano • Omslag: Henrik Sahlström • Efterord: Herman Geijer, Ulf Granberg, Janne Eriksson, Anna Widstrand, Andreas Eriksson •  Fanart: Nicolas Križan • Översättning: Anna Widstrand

Sybil Browning står åtalad för mord på sin man John, men till sitt försvar hävdar hon att John redan var död när hon mördade honom. Desperat söker hon sig till den ökände mardrömsdetektiven DYLAN DOG för att bevisa att John var en zombie…

DE LEVANDE DÖDA är det allra första äventyret med Dylan Dog. Det blev startskottet för en av världens populäraste skräckserier.

112 sidor sv/v + omslag, format 20 x 26 cm.

Köp De Levande Döda!
Adlibris | Bokus | CDON | Apart | Butiker | Prenumerationserbjudande

”Serien gör skäl för sin titel och det hela eskalerar förstås i en ren zombiekavalkad. För åttiotalsnostalgikern som gillar klassiska zombiehistorier och inte besväras av hur tätt klyschorna haglar, är det här precis rätt.” – Malin Liedberg, BTJ

”De Levande Döda är alltså ett trettioårsjubileum som förärats en stilig utgåva med bonusmaterial om serien som är klart underhållande och läsvärt om man gillar Dylan Dog. […] Ett nästan etthundra sidor långt zombiespännande äventyr som håller mycket bra även trettio år efter dess tillblivelse.” (Betyg 4 av 5) – Roger Bengtsson, Ung Tro

”Angelo Stanos tecknarstil fungerar väldigt bra i De levande döda. […] Gillar du Dylan Dog gillar du det här albumet. Jag, som fortfarande inte riktigt vet var tusan jag har karaktären alla gånger, är kanske inte helsåld, men gott och väl underhållen!” (betyg 3 av 5) – Ulf Nilsson, Skitfin kultur

RSS Feed

« | »

2024 Internet.se - Domäner, webhotell och hemsidor till företag