april

10

MILDH & FROMM 1: UPPGÅNG… OCH FALL

MILDH & FROMM 1: UPPGÅNG… OCH FALL
ISBN 978-91-88131-11-9
Manus: Göran Semb • Teckningar: Carlos Pedrazzini

Monica Mildh hade en lovande karriär inom utrikesförvaltningen – tills man behövde en syndabock för en grov ambassadörstabbe. Nu arbetar hon som säkerhetskonsult, och är inte bitter. (Hon har bara ett naturligt häftigt humör.)

Erik Fromm var operatör inom den svenska säkerhetstjänsten tills ett livvaktuppdrag gick fel på allra värsta sätt. Nu är han pensionerad och bitter. (Eller är han verkligen det? Han kanske bara är en naturligt elak människa?)

Tillsammans blir de dock en svår nöt att knäcka för vilka gangsters som helst – men klarar de av att hålla sams tillräckligt länge för att besegra skurkarna? Mildh & Fromm är en svensk actionthrillerserie som utspelar sig i vad som liknar en vanlig mellansvensk stad. (Den skarpögde läsaren kan kanske lista ut vilken.)

Den här samlingen innehåller tre berättelser:

  • Kidnappningen
  • Duellen
  • Måltavlor

128 sidor färg + omslag, format 17 x 26 cm.

Köp Mildh & Fromm!
Prenumerationserbjudande

 

RSS Feed

« | »

2024 Internet.se - Domäner, webhotell och hemsidor till företag