september

7

MALCOLM MAX 1: GRAVSKÄNDARNA

MALCOLM MAX KAPITEL 1: GRAVSKÄNDARNA

ISBN 978-91-8813-11-71
Manus: Peter Mennigen • Teckningar & omslag: Ingo Römling • Översättning: Andreas Eriksson

En återuppstånden seriemördares grav, mystiska nattliga likstölder, romantisk frustration, mörka hemligheter, en farlig fiende, kallblodiga mord, svekfulla intriger, bisarra uppfinningar, exotiska dödsbesvärjelser, en mordmisstänkt stolt hjälte och en halvvampyrs allra första kyss förenas i denna viktorianska skräckberättelse. Malcolm Max och hans våghalsiga följeslagerska Charisma kommer Anno Domini 1889 märkliga händelser på spåren i London, vilket hotar att ha en negativ inverkan på deras livslängd. I gaslyktornas flackande sken återupptas en serie av grymma mord på kvinnor, som borde ha tagit slut när den dödsdömde »Poeten« mötte sitt öde. Dessa blodiga dåd kan ha ett samband med de likstölder som Malcolm Max utreder på uppdrag av det hemliga sällskapet »Custodes Lucis«. Snart får vampyrjägaren och halvvampyren lära sig hur snabbt det kan gå från att vara jägaren till att bli den jagade.

80 sidor färg + omslag, format 23 x 32 cm, inbunden.

RSS Feed

« | »

2024 Internet.se - Domäner, webhotell och hemsidor till företag