juni

8

TRANSFORMERS: WRECKERS SISTA STRID

TRANSFORMERS: WRECKERS SISTA STRID
ISBN 978-91-88131-23-2
Manus: Nick Roche och James Roberts • Teckningar: Nick Roche, med Guido Guidi, John Wycough, Andrew Griffith • Färgläggning: Josh Burcham och Joana Lafuente • Omslag: Trevor Hutchison Översättning: Johan Boström

Efter att ha blivit förrådda av en av sina egna ligger Autobotarmén i spillror. Många av deras baser runt om i galaxen har antingen totalförstörts eller tagits över av Decepticons. Det är tre år sedan något hördes från fånganstalten Garrus-9 och FORTRESS MAXIMUS och hans soldater antas vara döda, men genom sin spion i Decepticons skarprättarskvadron får Wreckers ledare, SPRINGER, reda på att många av Autoboterna fortfarande är i livet. Han sätter snabbt samman ett räddningsteam, men Wreckers är kort om folk och han behöver därför hitta nya rekryter. ROTORSTORM, PYRO, GUZZLE och IRONFIST; välkomna till Wreckers, hoppas ni är redo för OVERLORD!

224 sidor färg + omslag, inbunden, format 19,5 x 29,5 cm.

Transformers © Hasbro. Published in the U.S by IDW Publishing, a division of Idea and Design Works, LLC. For the Ades Media edition: © 2018. All Rights Reserved

RSS Feed

« | »

2024 Internet.se - Domäner, webhotell och hemsidor till företag