september

11

TRANSFORMERS: JAKTEN PÅ MATRIXEN

TRANSFORMERS: JAKTEN PÅ MATRIXEN

ISBN 978-91-88131-38-6
Manus: Simon Furman • Teckningar: Geoff Senior, José Delbo m.fl. • Färgläggning: John-Paul Bove och Nel Yomtov • Översättning: Johan Boström

ÅRET ÄR 1989.

Matrixen, Autoboternas heliga livskraft, har varit försvunnen under flera år.
Den sköts ut i rymdens oändliga tomhet tillsammans med OPTIMUS PRIMES gamla kropp. Nu står Autoboterna inför sin svåraste prövning hittills – UNICRON – och utan Matrixen är de chanslösa. Följ med NIGHTBEAT, GRIMLOCK, JAZZ, BUMBLEBEE och deras tappra autobotkollegor på deras viktigaste uppdrag någonsin – JAKTEN PÅ MATRIXEN.

Den här boken samlar klassiska serier från Marvel Comics. Delar av innehållet gavs ut på svenska i början av 1990-talet, men den här samlingen innehåller även cirka 100 sidor med serier från samma tidsperiod som inte gavs ut i Sverige – allt skrivet av legenden Simon Furman och sammankopplat med hans episka berättelse om JAKTEN PÅ MATRIXEN.

304 sidor färg + omslag, inbunden, format 19,5 x 29,5 cm.

Transformers © Hasbro. Published in the U.S by IDW Publishing, a division of Idea and Design Works, LLC. For the Ades Media edition: © 2019. All Rights Reserved

RSS Feed

« | »

2024 Internet.se - Domäner, webhotell och hemsidor till företag