januari

1

JANNAH 2: MELLAN TVÅ VÄRLDAR

JANNAH 2: MELLAN TVÅ VÄRLDAR

ISBN 978-91-88131-46-1
Manus och bild: Frida Ulvegren och Johan Jergner-Ekervik

År 2026 upptäcks en planet i ett främmande solsystem, fullt beboelig. Planeten döps till Jannah – paradiset, och modiga nybyggare börjar kolonisera planeten. 80 år senare har Jannahs första stad blivit ett mål för rika emigranter från Jorden som vill börja ett nytt liv på en värld som, till skillnad från Jorden, har en framtid full av möjligheter. Ett litet sällskap färdas genom rymdens svindlande och farofyllda djup i stjärnskeppet SS Charlotte på väg mot den nya världen

Serieromanen Jannah 1 – Sista året på Jorden av Johan Jergner-Ekervik och Frida Ulvegren gavs ut 2016 av Kartago förlag. Nu fortsätter äntligen resan med Jannah 2 – Mellan två världar, utgiven av Ades Media. En tredje och avslutande del är under produktion.

192 sidor färg + omslag, format 19,5 x 26 cm.

RSS Feed

« | »

2024 Internet.se - Domäner, webhotell och hemsidor till företag