juni

29

TRANSFORMERS: KRIG OCH HÅGKOMST

TRANSFORMERS: KRIG OCH HÅGKOMST
ISBN 978-91-88131-53-9
Manus: James Roberts • Teckningar: Alex Milne m.fl. • Färgläggning: Josh Burcham och Joana Lafuente • Översättning: Johan Boström

KRIGET ÄR SLUT.

RODIMUS, DRIFT, ULTRA MAGNUS, SKIDS, RATCHET och 200 andra Autoboter (och CYCLONUS – som inte är en Decepticon) har lämnat Cybertron i rymdskeppet Den förlorade lyktan för att söka efter de mytomspunna RIDDARNA AV CYBERTRON. Nyligen upptäckte RED ALERT en cell i botten av rymdskeppet som innehöll en livs levande OVERLORD. Hur hamnade han där? Vad kommer att hända om (eller rättare sagt när) han bryter sig ut? Hur många kommer att dö? Hur kommer det att gå för CHROMEDOME och REWIND? Kommer FORTRESS MAXIMUS att få sin hämnd för vad Overlord utsatte honom för på Garrus-9? Vad var det egentliga syftet med Aequitasprojektet? Vart tog PHARMA vägen efter händelserna på Delphi? Varför letade LOCKDOWN efter titaner? Vart tog LJUSCIRKELSORDEN vägen? Svaren på dessa frågor (och många fler) får du i den här boken – den tredje i berättelsen om besättningen ombord på rymdskeppet DEN FÖRLORADE LYKTAN.

272 sidor färg + omslag, inbunden, format 19,5 x 29,5 cm.

Transformers © Hasbro. Published in the U.S by IDW Publishing, a division of Idea and Design Works, LLC. For the Ades Media edition: © 2021. All Rights Reserved

RSS Feed

« | »

2024 Internet.se - Domäner, webhotell och hemsidor till företag