maj

24

ACHILLES WIGGEN: DEN KOMPLETTA SAMLINGEN 2

ACHILLES WIGGEN: DEN KOMPLETTA SAMLINGEN 2

ISBN 978-91-88131-85-0

Manus och teckningar: Kari Leppänen • Omslag: Henrik Sahlström • Översättning: Krister Isberg • Färgläggning: Reprostugan • Utgiven i samarbete med Albumförlaget

Achilles Wiggen, kapten i det svenska flygvapnet, har hjälpt fredliga utomjordingar att försvara sig mot sina fiender. Med hjälp av bioiden JPX försöker han ta sig hem men istället kastas kapten Wiggen ständigt in i nya halsbrytande äventyr. Med sig på färden finns även tonårspojken Anders Nilsson, utomjordingen Wwor och Illea, prinsessa av Atlantis! En episk scifi-berättelse om en svensk hjälte på äventyr i tid och rum!

Achilles Wiggen, kapten i det svenska flygvapnet, har hjälpt fredliga utomjordingar att försvara sig mot sina fiender. Med hjälp av bioiden JPX försöker han ta sig hem men istället kastas kapten Wiggen ständigt in i nya halsbrytande äventyr. Med sig på färden finns även tonårspojken Anders Nilsson, utomjordingen Wwor och Illea, prinsessa av Atlantis! En episk scifi-berättelse om en svensk hjälte på äventyr i tid och rum!

Kari Leppänens serie är en av de populäraste biserierna från serietidningen Fantomen. Denna volym innehåller berättelserna PRINSESSAN FRÅN ATLANTIS, IMPERIETS HJÄRTA, REPTILERNAS RIKE, ASTEROIDENS HEMLIGHET,
DEN RÖDA PLANETEN och FÅNGAR I TIDEN som tidigare publicerades som följetong i Fantomen. Allt i ny översättning och ny färgläggning!

RSS Feed

« |

2024 Internet.se - Domäner, webhotell och hemsidor till företag