Transformers

Under 2019 kommer vi att ge oss på att ge ut inte mindre än två Transformersböcker på svenska. Båda kommer att vara på ca 300 sidor med hårdpärm och i samma format som Wreckers Sista Strid. Den första boken kommer att bli Transformers: More Than Meets The Eye volym 1 av James Roberts, Nick Roche och Alex Milne. Detta är historien om Rodimus, Ultra Magnus, Drift, Chromedome, Brainstorm m. fl. som ger sig ut på jakt efter Riddarna av Cybertron. Flera av de koncept som introducerades i Wreckers Sista Strid får sin fortsättning i denna boken. Som läsare kommer du att få stifta bekantskap med rymdskeppet Den Förlorade Lyktan, gnistslukare och Decepticons skarprättarskvadron, bara för att nämna några. Historien är känd för sin humor och höga nivå av science fiction-koncept, och både serien och författaren James Roberts har vunnit flera priser. Denna första del innehåller Transformers: More Than Meets The Eye #1-8, Annual 2012, Spotlight: Trailbreaker och Spotlight: Hoist (placerade i sin rätta kronologiska ordning). Vi kommer även att inkludera texthistorien Kulor eftersom det blev ett tryckfel i Wreckers Sista Strid (dessutom hänger Kulor samman med vad som sker i resten av boken). Boken kommer att avslutas med ett omslagsgalleri och designskisser.

Omslaget till More Than Meets The Eye #1, tecknat av Nick Roche.

Du kan redan nu förhandsboka den här boken! Det är till stor hjälp för oss om vi på förhand vet att det finns ett antal säkra köpare. Följande gäller:

  • Bokens pris beräknas bli 350 kr. Om något drastiskt inträffar som påverkar priset så kommer du som förbokat att bli meddelad, och få möjlighet att ångra din förhandsbokning. I annat fall räknas förhandsbokningen som bindande.
  • Om boken ska postas till dig tillkommer en fraktkostnad. Idag skulle den kostnaden bli 80 kr, men vi reserverar oss för postens prishöjningar. Vi försöker givetvis hitta det ekonomiskt fördelaktigaste alternativet.
  • Du betalar mot faktura som skickas med boken, den ska betalas inom 10 dagar från det att du fått boken. (på så vis hinner vi få dina pengar innan trycket ska betalas)
  • Om vi lyckas få till en release av boken med någon av kreatörerna på plats, så kommer boken att bli signerad och du har möjlighet att hämta upp boken på evenemanget istället för att få den postad till dig.
  • Vi hoppas kunna införa en tacklista i boken så att ni som förhandsbokat får era namn i tryck! Exakt deadline för när man måste ha förbokat för att komma med i tryck kommer senare – men det finns ingen anledning att vänta, utan förboka NU så är du på den säkra sidan.
  • Eventuella andra specialare som vi lyckas få igenom under resans gång får du som förhandsbokat automatiskt på köpet. Ju fler som förhandsbokar tidigt desto större chans att vi kan genomföra extra specialare.
  • Denna förhandsbokning gäller för den första boken som beräknas släppas under första halvåret 2019. Mer info om den andra boken kommer senare!

Du förhandsbokar genom att helt enkelt maila till info@adesmedia.se och uppge namn och adress. Märk mailet ”Förhandsbokning MTMTE” och se till att du får en bekräftelse – annars bör du maila en gång till så vi inte missat ditt mail.

Du har väl inte missat ”WRECKERS SISTA STRID”, den första inbundna Transformersboken på svenska? Köp ditt exemplar här: Ades Medias webbutik

2019 Internet.se - Domäner, webhotell och hemsidor till företag