Transformers

Ades Media har gett ut tre Transformersböcker på svenska: Wreckers sista strid och Mer än ögat kan se samlar serier ursprungligen utgivna av förlaget IDW i USA under 2010-talet.
Men vi hade förmodligen aldrig gett oss in på att ge ut Transformersserier på svenska om det inte var för att vi växte upp med att läsa Transformersserier från Marvel Comics – och den första samlingsvolymen där vi plockat ihop serier som gavs ut av Marvel heter Jakten på Matrixen
Nästa Transformers-bok kommer att heta Kaos och skuggor, och den utspelar sig både innan och efter Mer än ögat kan se. Vi får veta mer om bakgrunden till rymdskeppet Den förlorade lyktans resa, och därefter tar handlingen vid där förra boken slutade.

Preliminärt omslag.

Du kan redan nu förhandsboka den här boken! Det är till stor hjälp för oss om vi på förhand vet att det finns ett antal säkra köpare. Följande gäller:

  • Boken blir på totalt 304 sidor i hårdpärm, samma stora format som tidigare Transformersböcker.
  • Bokens pris beräknas bli 350 kr. Om något drastiskt inträffar som påverkar priset så kommer du som förbokat att bli meddelad, och få möjlighet att ångra din förhandsbokning. I annat fall räknas förhandsbokningen som bindande.
  • Om boken ska postas till dig tillkommer en fraktkostnad. Idag skulle den kostnaden bli 80 kr, men vi reserverar oss för postens prishöjningar. Vi försöker givetvis hitta det ekonomiskt fördelaktigaste alternativet. Vi kollar även upp möjlighet till paket med spårning för den som vill vara säker på att posten inte slarvar bort din bok, men det kommer dock att innebära en högre fraktkostnad.
  • Du betalar i förskott, mot faktura som mailas ut när vi har tagit emot boken från tryckeriet. Det blir alltså ingen risk att du betalar för något som inte kommer att bli av utan när du får fakturan så existerar faktiskt boken i fysisk form och befinner sig i Sverige!
  • Det kan hända att vi levererar till seriebutiker direkt vi fått boken (för att hinna få in pengar innan tryckfakturan ska betalas) vilket gör att du som förbokar kan få se boken i butik innan du fått ditt eget exemplar i handen.
  • Vi hoppas kunna införa en tacklista i boken så att ni som förhandsbokat får era namn i tryck! Om du bokar senast 1 juli så kommer du garanterat med i tacklistan. Nån gång efter den 1/7 skickas boken på tryck, men vi håller förhandsbokningen öppen tills tryckeriet säger att vi måste sätta igång med trycket. Men det finns ingen anledning att vänta, utan förboka NU så är du på den säkra sidan.

Om du vill besöka RetCon så kan du förhandsboka i samband med att du köper biljett.

Annars förhandsbokar du genom att helt enkelt maila till info@adesmedia.se och uppge namn och adress. Märk mailet ”Förhandsbokning Kaos” och se till att du får en bekräftelse – annars bör du maila en gång till så vi inte missat ditt mail.

Du har väl inte missat de tidigare utgivna inbundna Transformersböckerna på svenska? Köp ditt exemplar genom att maila till info@adesmedia.se

/Andreas Eriksson och Johan Boström, Transformers-redaktörer

NYHET! INTRESSEANMÄLAN G.I. JOE / ACTION FORCE!

G.I. Joe / Action Force är ett projekt som vi hoppas kunna ge ut framöver, och det känns som en logisk vidareutveckling från Transformers eftersom det finns ett visst släktskap via till exempel serietidningscrossovers. Just nu tar vi upp en intresseanmälan för att kunna avgöra om det finns underlag för att ge ut en sådan samlingsbok på svenska, och hur innehållet skulle kunna se ut. Svara på intresseanmälan här!

2020 Internet.se - Domäner, webhotell och hemsidor till företag