mars

3

DYLAN DOG: REINKARNATION

DYLAN DOG: REINKARNATION
ISBN 9789198112771
Manus: Pasquale Ruju • Teckningar: Corrado Roi • Omslag: Daniel Thollin • Efterord: Malin Rydén  • Fanart: Emma Vieceli • Översättning: Andreas Eriksson

En psykologisk thriller! Sheena Johnson har ett ovanligt problem – hon är besatt av tre sedan länge döda seriemördare. När Sheena drömmer om mord fylls Londons gator av lik. Kan mardrömsdetektiven Dylan Dog hjälpa henne?

96 sidor sv/v + omslag, format 20 x 26 cm. Utgiven i april 2015.

Köp Reinkarnation!

”Jag gillar verkligen Corrado Rois tecknarstil som till stor del påminner mig om de mer realistiskt tecknade skräckserierna från över Atlanten anno 1950-tal. […] För diggare av skräck- och detektivserier skulle jag ändå rekommendera att ni införskaffar er ett album eller två. Min recension kanske låter som att jag tycker att albumet är dåligt, men det är snarare det att jag hade förväntat mig lite mer av mitt första möte med en så pass känd seriehjälte. Men, som Malin Rydén skriver i efterordet, kanske är det så att »även vuxna behöver godnattsagor ibland.« Gott så.” (Betyg 3 av 5)Skitfin Kultur

”Mördare ur det förgångna som tar över en människa för tankarna till 70- och 80-talets skräckfilmer. Corrado Rois teckningar har en spretig och utsmetad svärta som passar bra ihop med skildringen av det mänskliga psyket som skådeplats för ondska och ger serien en passande stilmässig air av 70- och 80-tal.”Thomas Storn, BTJ-häftet

RSS Feed

« | »

2024 Internet.se - Domäner, webhotell och hemsidor till företag