oktober

1

LEGENDEN OM TEX WILLER 1: HÄMNAREN

LEGENDEN OM TEX WILLER 1: HÄMNAREN
ISBN 978-91-88131-27-0
Manus: Mauro Boselli • Teckningar och omslag: Stefano Andreucci • Färgläggning: Matteo Vattani • Förord: Erkki Häkli • Översättning: Catharina Odencrants

Bortom Rio Grande skipar Tex Willer rättvisa genom att utkräva hämnd på sin fars mördare. Men en mäktig ranchägare sätter ett pris på hans huvud för att få stopp på den rättrådige hämnaren. Jagad av korrupta sheriffer och revolvermän korsar Tex gränsen till Mexiko för att söka upp Juan Cortina, en beryktad desperado. Detta leder till ett ödesmättat äventyr med den förste och störste ”spaghettivästernhjälten” av dem alla!

56 sidor färg + omslag, format 21,5 x 29,5 cm, inbunden.

Köp Tex Willer här!

RSS Feed

« | »

2024 Internet.se - Domäner, webhotell och hemsidor till företag