oktober

1

MALCOLM MAX KAPITEL 2: ÅTERUPPSTÅNDELSEN

MALCOLM MAX KAPITEL 2: ÅTERUPPSTÅNDELSEN

ISBN 978-91-88131-29-4
Manus: Peter Mennigen • Teckningar & omslag: Ingo Römling • Svensk fanart: Karl Johnsson och Anders Skoglind • Översättning: Andreas Eriksson

En inspärrad hjälte i den beryktade Towern i London, döda som mystiskt väcks till liv igen, hembesök av osaliga andar,
nyanserade grymheter, en torterad hjältinna, fasansfulla platser, delikata uppenbarelser, märkliga besattheter, obehagliga förföljare, en överväldigad kommissarie och en halvvampyrs räddande kyss förenas i denna viktorianska skräckberättelse.
Malcolm Max är fängslad för mord, hans följeslagerska Charisma Myskina försvann spårlöst under ett hemligt uppdrag och i horisonten närmar sig fler livsfarliga förvecklingar, som för med sig många olika fasor. Först och främst spöken, som längtar efter att låta Malcolm Max betala för ett brutet löfte. Dessutom har en seriemördare återuppstått från de döda och lämnar ett blodigt spår efter sig i London. Som om det inte vore nog kommer även tvivelaktiga maskinmänniskor in i bilden.
Kort sagt: Helvetet är på väg att bryta ut.

60 sidor färg + omslag, format 23 x 32 cm, inbunden.

RSS Feed

« | »

2024 Internet.se - Domäner, webhotell och hemsidor till företag