december

6

DYLAN DOG: UR DJUPASTE MÖRKER

DYLAN DOG: UR DJUPASTE MÖRKER

ISBN 978-91-88131-42-3
Manus: Dario Argento & Stefano Piani • Teckningar: Corrado Roi • Omslag: Gigi Cavenago • Efterord: Ronny Svensson • Översättning: Catharina Odencrants

Den legendariske italienske regissören Dario Argento tar sig an Tiziano Sclavis unika skapelse – mardrömsdetektiven Dylan Dog – i en berättelse mörk som natten och präglad av Argentos egensinniga stil.

Vem är Lais, den vackra och mystiska modellen som Dylan Dog förälskar sig i under invigningen av en fotoutställning, men som sedan verkar försvinna i tomma intet? Under sitt sökande efter henne finner han ett mysterium som leder honom till den oförutsägbara, skrämmande sanningen…

Innehåller ett omfattande bonusmaterial om skapelseprocessen bakom albumet.

128 sidor sv/v + omslag, format 20 x 26 cm.

RSS Feed

« | »

2024 Internet.se - Domäner, webhotell och hemsidor till företag