oktober

19

AMOK

A.M.O.K. – Den ultimata samlingen
ISBN 978-91-88131-54-6
Manus och teckningar: Oscar Hjelmgren

I ett Sverige där Arbetsmiljöverket förbjuder människor att utöva riskabla yrken tvingas såväl rättsväsende som underrättelsetjänst att sätta sin tillit till närbelägna grenar i släktträdet: en genial vetenskapsman har hittat ett kryphål i lagstiftningen och via genetisk manipulation samt mångårig stridsträning framtagit en ny generation av hjältar.

Vårt hopp står nu till fem ovanligt verbala och någorlunda rakryggade apor som tillsammans måste stoppa eskalerande kriminalitet, kväsa utomjordiska invasionsplaner, tämja titaniska monster, binda skenande bolåneräntor och hålla vettvilliga superskurkar stången. Vårt hopp står till A.M.O.K. – Avdelningen Med Omänskliga Krav.

Denna samlingsbok inhyser, förutom Oscar Hjelmgrens alla minnesvärda serieäventyr kända från tidningen Herman Hedning och hundratals nytecknade sidor, även exklusivt bonusmaterial i form av oanvända bilder, berättelsen om A.M.O.K.:s uppkomst, kontroversiella avslöjanden från bakom kulisserna samt ett kort och koncist förord signerat serieskaparlegenden Patrik Norrman.

368 sidor i färg + omslag, inbunden, format 21,5 x 29,5 cm.

A.M.O.K. © Oscar Hjelmgren

RSS Feed

« | »

2024 Internet.se - Domäner, webhotell och hemsidor till företag