oktober

19

ANTOLOGI

Antologi
ISBN 978-91-88131-56-0
Manus och teckningar: Joan Boix

Den spanske serieskaparen Joan Boix har en omväxlande och imponerande lång karriär. I denna antologi samlas ett brett urval av hans serier från 1970- och 1980-talet. Skräck, satir, humor och science fiction, varav en del tidigare har publicerats på svenska i serietidningarna Fantomen, Agent X9, Magnum Comics, Serie-Nytt och Seriemix.

Sedan 1990-talet är Joan Boix en hörnsten i den svenska produktionen av serien Fantomen, och han var även en av de flitigaste tecknarna i den svenska produktionen av serierna Kerry Drake och Lefty Drake.

Dessutom har hans egna serier gjort avtryck i Sverige. Väktaren publicerades i Fantomen, och Robny publicerades i Seriemagasinet och har samlats i ett album.

128 sidor i sv/v + omslag, inbunden, format 21,5 x 29,5 cm.

A.M.O.K. © Oscar Hjelmgren

RSS Feed

« | »

2024 Internet.se - Domäner, webhotell och hemsidor till företag