juni

14

SVEK

SVEK
ISBN 978-91-88131-64-5
Manus: Sylvain Runberg, efter Karin Alvtegen • Teckningar: Joan Urgell • Färgläggning: Christophe Bouchard • Översättning och textning: Göran Semb

SVEK är en bearbetning av Karin Alvtegens spänningsroman med samma namn. Efter att ha varit gifta i femton år inser Eva att Henrik vill bryta upp från deras äktenskap. När hon inser att han träffat en annan kvinna bestämmer hon sig för att hämnas det svek hon blivit utsatt för. Samtidigt vakar Jonas vid sin flickväns sjukhusbädd. Karin Alvtegen är en av Sveriges mest lästa och uppskattade författare och hennes böcker har sålts till ett 30-tal länder. Seriealbumet är skapat av manusförfattaren Sylvain Runberg (som även skrivit manus till serieversionen av Stieg Larssons Millennium-romaner) och tecknaren Joan Urgell.

128 sidor färg + omslag, inbunden, format 21,5 x 29,5 cm.

© DARGAUD BENELUX (DARGAUD-LOMBARD S.A.) 2015, by Runberg, Urgell, Alvtegen www.dargaud.com All rights reserved.

RSS Feed

« | »

2024 Internet.se - Domäner, webhotell och hemsidor till företag