februari

25

TEX WILLER: NORDVÄSTTERRITORIET

TEX WILLER: NORDVÄSTTERRITORIET

ISBN 978-91-88131-66-9
Manus: Mauro Boselli • Teckningar: Alfonso Font • Omslag: Claudio Villa • Efterord: Andreas Eriksson • Fan art: Joan Boix • Översättning: Erkki Häkli • Korrektur: Johan Boström

En kanot flyter i land med en död präst. Prästen för med sig budskap som han har skrivit med sitt eget blod på utrivna bibelsidor. Meddelandet är riktat till Jim Brandon vid den ridande polisen. Det här leder till att Brandon överger sin röda uniform och försvinner in i den oändliga arktiska ödemarken. Efter att Brandon varit försvunnen i månader anländer Tex Willer och Kit Carson för att rädda sin vän från Wendigo, den våldsamma skogsanden som äter sina egna söner!

324 sidor sv/v + omslag, format 20 x 26 cm.

RSS Feed

« | »

2024 Internet.se - Domäner, webhotell och hemsidor till företag