mars

9

ACHILLES WIGGEN: DEN KOMPLETTA SAMLINGEN 1

ACHILLES WIGGEN: DEN KOMPLETTA SAMLINGEN 1

ISBN 978-91-88131-66-9
Manus och teckningar: Kari Leppänen • Omslag: Henrik Sahlström • Översättning: Krister Isberg • Färgläggning: Pamela Brughera • Utgiven i samarbete med Albumförlaget

Achilles Wiggen, kapten i det svenska flygvapnet, kidnappas av fredliga utomjordingar som behöver hjälp av en erfaren stridspilot för att försvara sig mot sina fiender. Så börjar en episk scifiberättelse om en svensk hjälte på äventyr i tid och rum!

Kari Leppänens serie är en av de populäraste biserierna från serietidningen Fantomen. Denna volym innehåller de första tre berättelserna, som tidigare publicerades som följetong i Fantomen: TRANSPORTÖREN, MONSTERÄGGEN och ARVET FRÅN ATLANTIS. Allt i ny översättning och ny färgläggning!

144 sidor färg + omslag, format 29,5 x 21,5 cm, inbunden.

RSS Feed

« | »

2024 Internet.se - Domäner, webhotell och hemsidor till företag