mars

23

TRANSFORMERS: OPTIMUS PRIME – TILLBAKA TILL JORDEN

TRANSFORMERS: OPTIMUS PRIME – TILLBAKA TILL JORDEN
ISBN 978-91-88131-73-7
Manus: John Barber • Teckningar: Andrew Griffith, Livio Ramondelli m.fl. • Färgläggning: Josh Perez, Joana Lafuente, mfl • Översättning: Johan Boström & Peter Tägtström

KRIGET ÄR SLUT.

Medan MEGATRON stiger ombord som kapten på DEN FÖRLORADE LYKTAN och ger sig ut på äventyr med RODIMUS, RATCHET, ULTRA MAGNUS och kompani, så beger sig OPTIMUS PRIME tillbaka till jorden i ARK-7. Det är dags att försöka ställa saker till rätta från Autoboternas förra besök på planeten. Med sig på sitt
uppdrag har han bland andra JAZZ, PROWL, JETFIRE, SIDESWIPE, KUP och ARCEE. Men de hinner knappt sätta fot på jorden innan ett gäng Decepticons, anförda av GALVATRON och SOUNDWAVE, dyker upp för att ställa till med problem. Kriget kanske inte är över trots allt?

Detta är den första boken i berättelsen om Optimus Primes återkomst till Jorden. De hemligheter som är på väg att avslöjas, kommer inte bara att påverka Optimus Prime och hans Autoboter, utan även hela Cybertron.

288 sidor färg + omslag, inbunden, format 19,5 x 29,5 cm.

Transformers © Hasbro. Published in the U.S by IDW Publishing, a division of Idea and Design Works, LLC. For the Ades Media edition: © 2022. All Rights Reserved

RSS Feed

« | »

2024 Internet.se - Domäner, webhotell och hemsidor till företag