maj

24

DEN KOSMISKA HANDSKEN

DEN KOSMISKA HANDSKEN
ISBN 978-91-88131-82-9

Manus: Jim Starlin • Teckningar: George Pérez, Ron Lim m.fl. • Översättning: Johan Boström, David Haglund • Textning: Johan Boström
Thanos är allsmäktig!

Den vansinniga titanen Thanos har hittat de sex kosmiska evighetsjuvelerna. För att vinna Dödens gunst har han beslutat att visa sin enorma makt för henne genom att utplåna hälften av universums levande varelser!

Marvels hjältar måste därför gå samman för att försöka stoppa hans nästan gudomliga makt. I en ofrivillig allians med Doctor Doom och Galactus, samt andra av universums kosmiska varelser, sätter de nu allt på spel för att rädda universum från en säker undergång.

256 sidor, färg, inbunden, format 20 x 30 cm.
© Marvel. For the Ades Media edition: © 2023. All Rights Reserved

RSS Feed

« | »

2024 Internet.se - Domäner, webhotell och hemsidor till företag