mars

3

SONS OF ANARCHY: INGEN UTVÄG

SONS OF ANARCHY VOLYM ETT: INGEN UTVÄG
ISBN 9789188131003
Manus: Christopher Golden • Teckningar: Damian Couceiro • Omslag: Garry Brown • Översättning: Andreas Eriksson

Kendra flyr för sitt liv och när hon inte ser någon annan utväg, reser hon tillbaka till Charming och ber motorcykelklubben Sons of Anarchy om hjälp. När Tig inser att hon är dotter till en tidigare medlem, ser han till att klubben ger henne beskydd. Men om SAMCRO ska kunna hålla Kendra vid liv så måste de bryta allianser och själva ställa sig i skottlinjen.

En helt ny berättelse om Sons of Anarchy skriven av den bästsäljande författaren Christopher Golden och illustrerad av Damian Couceiro. Detta seriealbum utspelar sig under den femte säsongen av Kurt Sutters TV-serie.

180 sidor färg + omslag, format 17 x 26 cm. Utgiven i april 2015.

Köp Sons of Anarchy volym ett: Ingen utväg
Adlibris | Bokus | CDON | ApartButiker | Prenumerationserbjudande

BÄST JUST NU: Nu när SOA har gått i graven är det ett måste att läsa detta nya seriealbum.” – Mattias Bergqvist, Expressens TV-blogg Spoiler Alert.

”Christopher Goldens manus är mycket välskrivet. Denna berättelse hade utan tvivel kunnat utgöra ett avsnitt under den femte säsongen. Det är alltså ingen tunn, billig historia gjord för att bara tjäna pengar på varumärket Sons of Anarchy, berättelsen osar kvalité. […] Rekommenderas varmt.”Daniel Gustavsson, Seriebibliotekarien

”Både som ersättning för en högkvalitativ tv-serie och som seriealbum räknat är det här riktigt bra. Jag gillar verkligen illustrationerna och berättandet har ett lagom flyt där det aldrig fattas eller blir för mycket information. Jag känner igen karaktärerna och tempot. Hela känslan på albumet ligger fint i handen och jag får precis den där pirriga känslan av att ha ett nytt äventyr framför mig som man vill ha.”Embla Sue Panova, Onyanserat

”Gillar du tv-serien är det här obligatorisk läsning, men även annars är albumet ett välkommet tillskott i hyllan för översatta serier.” (Betyg 7 av 10) – Marianne Skoglund, Close-Up Magazine #174

”Fängslande TV-serie i nytt format som man också fastnar i. […] Har man sugits in i TV-serien är det inte svårt att fastna även i detta format och karaktärerna Jax, Tig, Bobby, Gemma, Chibs, Clay och så vidare gör sig bra även i tecknad form. Storyn går i linje med den som tv-tittarna vant sig vid, det är riktigt bra tecknat och gillar man actionspäckat innehåll där de medverkade personerna även känns någotsånär trovärdiga så bör man leta upp denna bok som förhoppningsvis får många uppföljare.” (Betyg 4 av 5)Roger Bengtsson, Ung Tro

”Jag gillar det här, det är spännande och mycket action. Det är snyggt och jag gillar stilen. I början hade jag faktiskt lite svårt att hålla isär alla karaktärer. Innan händelserna kom igång ordentligt skymtade många namn förbi och det var svårt att komma ihåg vem som var vem. Här tror jag nog att man har stor hjälp av att ha sett tv-serien eftersom man redan känner karaktärerna. Det är ju en historia som utspelar sig mitt i serien. Men efter ett tag blev det klarare och det är absolut inte så att man behöver ha sett serien för att förstå. Många av de där karaktärerna som skymtar förbi är inte heller superviktiga för storyn. Jag tycker att den fungerar bra som fristående berättelse och det är kul att den är just fristående.” – Camilla Mortyr, Lindhska Bokhandeln

”Seriealbumet är vältecknat och manuset går i precis samma stil som dess original. Om man som jag älskar Jax, Tig, Gemma och de andra i MC-gänget Sons of Anarchy gillar man garanterat denna serie.”Daniel Gustavsson, Seriebibliotekarien

”Seriealbumet Sons of Anarchy håller vad det lovar och levererar laglösa bikers med ett komplicerat förflutet och fängslande personligheter. Om du gillar action lika mycket som vi gör, så är det här bland det bästa i genren – och en miljö och stämning som du inte hittar i någon annan serie.” – Graphic Policy

”Om du är ett fan av TV-serien Sons of Anarchy så är det här seriealbumet ett måste.” – Bloody Disgusting

RSS Feed

« | »

2024 Internet.se - Domäner, webhotell och hemsidor till företag