augusti

13

DYLAN DOG: HELLBORN

DYLAN DOG: HELLBORN
ISBN 9789188131010
Manus: Tito Faraci • Teckningar: Corrado Roi • Omslag: Henrik Jonsson & Brittany Pezzillo • Efterord: Jan Lundius •  Fanart: Daniel Ahlgren • Översättning: Catharina Odencrants

På en otillgänglig ö utanför Storbritanniens kust ligger fängelset HELLBORN. Fängelselivet är hårt och plågsamt, och när flera fångar dör under mystiska omständigheter beger sig mardrömsdetektiven DYLAN DOG till Hellborn för att ta reda på sanningen.

240 sidor sv/v + omslag, format 20 x 26 cm.

Premiär på Bokmässan i Göteborg, september 2015!

Utgiven av med bidrag från Stiftelsen C. M. Lerici.

Köp Hellborn!
Adlibris | Bokus | CDON | Apart | Butiker | Prenumerationserbjudande

”Ett mardrömsmästerverk med flera dimensioner som det är svårt att sluta läsa när man väl har börjat. Dessutom är det svenska omslaget urläckert.” (Betyg 5 av 5)Johan Karlsson, Lusläsning

”Tvåhundrafyrtiotvå sidors svartvit seriespänning; kan det bli så mycket bättre än så? Ett långt äventyr med en vass otäck story, skickliga personskildringar och ett genomgående högt tempo. Hög tid att stifta bekantskap med en av de mest framgångsrika (skräck)serierna om du inte redan gjort det alltså.” (Betyg 4 av 5)Roger Bengtsson, Ung Tro

”Hellborn kommer snubblande nära full pott, men faller på målsnöret. Anledningen är att historien inte känns lika tajt berättad de avslutande 30 sidorna som den gjort tidigare, men på det hela taget är det här ett album du inte bör missa.” (Betyg 4 av 5)Ulf Nilsson, Skitfin Kultur

”Dessutom plockar Ades Media fram de bästa Dylan Dog-serierna ur den italienska myllan. Hellborn är inget undantag. Tito Faracis manus är genomarbetat och spännande. Corrado Rois enkla svartvita teckningar förstärker den ödsliga känslan som finns på fängelset. Sammanfattningsvis hör Hellborn till de allra bästa Dylan Dog-serier som hittills utkommit i Sverige.”Daniel Gustavsson, BTJ-häftet

 

RSS Feed

« | »

2024 Internet.se - Domäner, webhotell och hemsidor till företag