Granköping behöver dig!

Magnus Knutsson & Ulf Jansson är ett av Sveriges mest produktiva serieskaparteam. De har bland annat gjort serierna Vår lilla stad, Snells Express, Sveryda, Kodnamn Falken, Martin Udd och Ratte tillsammans. Ett av deras mindre kända samarbeten är serien Granköping, som åren 1998-2008 publicerades i Skogsindustriarbetarnas facktidning Sia. Granköping har aldrig återpublicerats i något annat sammanhang – förrän nu!

I den lilla staden Granköping passerar dåtidens kända politiker förbi och bjuder tillsammans med stadens figurgalleri på humoristiska ensidingar som både är tidsdokument och lockar fram goda skratt. Som vanligt har Magnus Knutssons kluriga manus illustrerats på ett fantastiskt sätt av Ulf Jansson. Nästan alla sidor har scannats in på nytt från Ulfs original.

Överbefälhavare Håkan Syrén besöker Granköping tillsammans med 91:an Karlsson och officerarna från Klackamo Hed. För en gångs skull iförda tidsenliga M90-uniformer! Vad händer sen? Det får den som köper boken se!

Boken blir 128 sidor inbunden, seriesidorna är i svartvitt och färg (beroende på originalpublicering). Om du förhandsbokar senast 31/10 2020 får du boken för 200 kr + porto samt blir hedersmedborgare i Granköping och får ett tack i boken! Om boken inte skickas till tryck exakt 1/11 så fortsätter förhandsbokningen och tacklistan att vara öppen tills boken går till tryck. Jag hoppas det blir i år, men oavsett så skickas ingen faktura ut innan boken är på tryck, så förhoppningsvis kan en eventuell fördröjning accepteras. Just nu (22/9 2020) är läget så att alla sidor är inscannade och jag och Magnus Knutsson arbetar med det redaktionella materialet. Det får ta sin tid att allt blir som vi vill ha det innan boken trycks, därför har vi ingen hård deadline för tryck.

Så tveka inte, maila in din förbokning redan nu till info@adesmedia.se så bidrar du till att hjälpa detta projekt på traven!

2021 Internet.se - Domäner, webhotell och hemsidor till företag